• Lars Gillund

    Daglig leder, Klosser Innovasjon

    Lars Gillund leder Klosser Innovasjons Kongsvingerkontor. Klosser er et av Norges største innovasjonsskaper, og har som hovedformål å støtte vekstbedrifter i Innlandet i deres innovasjonsarbeid. I Klosser jobber Gillund med regional utvikling, tilrettelegging for FoU-prosjekter og ledelse av større prosjekter. Gillund har de siste årene vært svært delaktig i etablering av nytt nasjonalt forskningssenter innen bærekraft og digitalisering i Kongsvinger og jobber med etableringen av Innlandet Science Park i Kongsvinger. Han har tidligere jobbet som strategi- og kommunikasjonssjef i Kongsvinger kommune.
     

    • 12:10 - 12:30 KONGSVINGERREGIONEN - Fra nederlagsdømt til vekstområde!
      For ti år siden lå Kongsvingerregionen med brukket rygg etter finanskrisen. Men gjennom målrettet samarbeid og offensive tiltak har regionen klart å jobbe seg opp til å bli en av de mest attraktive regionene for etablering av industri på Østlandet. 
      Gjennom strategisk samarbeid har kommuner, privat næringsliv, høgskole og innovasjonsselskap klart å snu nedgang til industrivekst.
      Lars Gillund fra Klosser Innovasjon stiller på Business Arena sammen med en rykende fersk indusrietablerer fra regionen.
Cookies policy