Hotel & Fly


Corus Hotel (LUKKET FOR RESERVATION AF HOTELVÆRELSE)

Det 4-stjernede Corus Hotel, ligger i en 200 år gammel Georgiansk bygning lige overfor Hyde Park. Undergrundsstationen Lancaster Gate, på central line, ligger lige ved hotellet. Hotellet byder på en varm og venlig atmosfære der kombineret med god service og komforten ved et 4 stjernet hotel, får dig til at føle dig godt tilpas. Alle værelser har fri WiFi, fladskærms-tv og gode senge. Morgenmaden indeholder både den traditionelle britiske morgenmad, continental samt mere eksotiske indslag fra det mellemøstlige køkken. Hotellet ligger perfekt i forhold til transport rundt i London, med Lancaster Gate som den nærmeste undergrundsstation. Herfra tager det kun få minutter til centrum af London ved fx Oxford Cirkus. Hvis man får brug for en pause fra det hektiske storbyliv, ligger den dejlige Hyde Park lige overfor hotellet. Her kan en gå eller løbetur hurtigt give overskud til endnu en hektisk dag i London.

Priser: 1.495 kr. pr. overnatning

Vi gør opmærksom på at booking af hotel er bindende og ikke kan refunderes. Dog er det er muligt at overdrage værelse til andre kollegaer.

Da vi ikke længere tilbyder hotelbooking igennem tilmeldingen, skal du henvende dig til projektleder, Jeppe Søgaard, på +45 53 39 08 37 for at høre om mulighederne for at reservere et hotelværelse på Corus Hotel igennem COMM2IG.


Fly til og fra London

Der er flere lufthavne i og omkring London, og dermed også flere forskellige måde at komme ind til det centrale London på. 

  • Hvis du flyver til London Heathrow, er det nemmeste at tage undergrunden direkte ind til London centrum. Piccadilly Line (mørkeblå på tube map) kører direkte til og fra Heathrow.
  • Hvis du flyver til London Stansted, skal du tage Stansted Express fra lufthavnen til London Liverpool Street, hvor du kan komme videre via undergrunden.
  • Hvis du flyver til London Gatwick, skal du tage Gatwick Express fra lufthavnen til London Victoria hvor du kan komme videre med via undergrunden.
Cookies policy