20. april 2021

Virtuelt event

På teams

Arbejdslyst Arena

Arbejdslyst Alliancen inviterer hermed til Arbejdslyst Arena. 

 

Temaet for næste arena er ”Velkommen tilbage på arbejde”

 

Her vil vi udforske, hvordan fordelene ved den digitale arbejdsdag kan forenes med fordelene ved at mødes fysisk, som vi kender det fra før, Corona ændrede arbejdslivet radikalt for mange af os.

Arenaen er for dig, der vil have inspiration, sparring og redskaber til at skabe bedre trivsel, jobglæde og en sund balance på din arbejdsplads. 


Du får inspiration fra fremsynede ledere og eksperter, og du får tid og rum til at arbejde med netop den udfordring, der spænder ben for arbejdslysten hos jer.

I løbet af eftermiddagen får du direkte sparring og konkrete redskaber til at skabe bedre arbejdslyst hos jer - på 100 dage.


Se programmet nedenfor.


Du er hermed inviteret til en eftermiddag, hvor vi sætter fokus på arbejdslyst, og vi sammen bidrager til ny inspiration og nye netværk. 

Spørgsmål og andre henvendelser bedes sendt til 
sr@nextstep.one

Program

Se de fantastiske talere!

13:00 - 13:05
Velkomst

Introduktion til arbejdet med arbejdslyst

13:05 - 13:15
Kort introduktion til udfordringer - og mød gruppen
13:15 - 13:45
Christian Flø, Group Vice President og HR-direktør i Energinet

Den fleksible arbejdsplads

13:55 - 14:25
Sparring i grupper

Sparring og idéudveksling om 3 konkrete udfordringer

14:30 - 14:50
Anders Bjørk, Forandringsvejleder

Jobglæde i en ”hybrid hverdag”: Foren det bedste fra to verdner

14:55 - 15:15
Katrine Grathe, Head of Soft Services, ISS

Læringer fra ”frontlinjen”

15:25 - 15:50
Sparring i grupper

Redskaber til at skabe handling: Hvordan vil I arbejde med arbejdslysten de næste 100 dage på jeres arbejdsplads?

15:50 - 16:00
Næste skridt og gaven vi tager med hjem

Cases

1. Frihed og fællesskab - præferencerne er forskellige - men alle har brug for begge dele. Nogle medarbejdere elsker at arbejde hjemme. Andre savner kontoret og kollegerne så meget, at det slider på det mentale overskud. Snart er begge arbejdsformer igen mulige. Hvordan finder vi helt konkret balancen for den enkelte, i forhold til fællesskabet - og for arbejdspladsen?


2. Mange oplevede høj effektivitet og produktivitet i hjemmekontorene - men lav trivsel og skrantende mental sundhed. Hvordan bevarer vi effektiviteten, mens vi styrker trivslen? Hvad fra den digitale arbejdsdag kan vi konkret tage med os? Og hvordan finder vi balancen?


3. Møder online sparer tid – fysiske møder skaber gnist. Mange har erfaret, at de forskellige mødeformer har hver deres styrker og svagheder. Men hvad kan vi tage med videre: Hvordan gør vi online møder mere engagerende - og de fysiske mere effektive?

Cookies policy