• Dall Energy

    Dall Energy leverer banebrydende biomasseenergiteknologier til det globale marked og reducerer miljøpåvirkningen fra energiproduktion ved at forbedre luftemissioner og bruge lokalt indsamlet biomasse, som er billig, bæredygtig og CO2-neutral.

    Dall Energy har udviklet sin egen patenterede biomasseforgasningsteknologi, som anerkendes som den bedste tilgængelige teknologi af eksperter og har modtaget mange priser verden over. Dall Energy-forgasningsteknologien tilbyder uovertrufne fordele såsom lave vedligeholdelsesomkostninger, evnen til at bruge en meget bred vifte af biomasse, lave emissioner uden filtre og lastfleksibilitet, der ligner gasfyrede anlæg.

    Firmaet er inde i en rivende vækst og forudser en omsætningsstigning på over 500% i de kommende år. Vi søger derfor dygtige nye medarbejdere som ønsker at gøre en forskel og hjælpe til den grønne omstilling!

    Dall Energy blev grundlagt i 2007 af Jens Dall Bentzen, som stadig er majoritetsejer. Virksomheden har sit hovedkvarter i DTU Science Park i Hørsholm, nord for København. Virksomheden har 35 meget motiverede medarbejdere.

    Dall Energy er en voksende virksomhed som søger medarbejdere der ønsker at gøre verden mere grøn!

Cookies policy