• Ultrafilter Skandinavien ApS

    Ultrafilter Skandinavien ApS, blev grundlagt i 2010 af Per Johnsen og har i dag flere ansatte, vi tilbyder et bredt udvalg af filtreringsprodukter til trykluft, væsker, steril-luft, damp, gas og vandbehandling. Vi har lager i Danmark, og herfra distribuerer vi alle vores produkter til Skandinavien og de baltiske lande.

    Vi kan tilpasse alle vores filtreringsprodukter til dine behov, og vi tilbyder besøg fra vores konsulenter for at finde den rigtige løsning for dig. Vi tilbyder også løbende service på vores produkter, når de er installeret.
    Ultra-filter.com er hjemmesiden hvor du finder vores produktsortiment på lokale hjemmesider. Du kan købe de fleste af vores produkter gennem webshoppen, og information om vores produkter samt brochurer og manualer kan findes på vores hjemmeside.

    Trykluft: Vi kan tilbyde mange forskellige former for trykluftfiltre der er kompatible med trykluftsystemer af alle mærker. Vi tilbyder også tryklufttørrere, adsorption og membran tørrere foruden kompressorer med auto dræn, trykluft tanke og olie-vand-separatorer. Derudover har vi steril, trykluft filtre til mad og drikke applikationer.

    Væskefiltrering: Vi tilbyder alle former for filtre til væsker såsom posefiltre, absolutte filtre og membran filtre, til industrielle applikationer, såsom kølemiddel. Vi har en stor erfaring med filterløsninger til levnedsmiddel- og drikkevareindustrien, og vores produkter er godkendt af EF 1935/2004 samt FDA. Vi har også filtre til drikkevand.

    Gasfiltrering: Vi har førende generator teknologi til fremstilling af kvælstof og ilt, og til filtrering alle former for gas som metan og biogas.

    Steril Luft & Dampfiltrering: Produkter af steril luft filtre, huse og beholdere bruges til rensning og/eller opbevaring af trykluft og andre tekniske gasser. Vores steril luft filter er alle FDA / EC valideret og godkendte produkter.

Cookies policy