• Besma International Chem A/S

  Besma er en dansk producent af affedtnings- og rengøringsmidler til industrien. Rensevæskerne udvikles på eget laboratorium på fabrikken i Vejle.

  Man kan ikke sige Besma uden også at sige miljø. Helt fra begyndelsen har miljøarbejdet haft hovedrollen hos Besma. Siden 1999 har Besma været miljøcertificeret efter ISO 14001. Der bliver således ikke produktudviklet eller produceret uden, at der er taget højde for påvirkning af både det eksterne miljø og arbejdsmiljøet. Besma har vist, at det er muligt at fremstille gode, effektive og miljøvenlige rensevæsker til industrien gennem mange år.
  Gennem god, daglig dialog med branchens professionelle slutbrugere, lykkedes vi med at levere omkostningseffektive løsninger, der samtidig skaber et godt arbejdsmiljø og giver minimal belastning i det eksterne miljø.

  Vi leverer løsninger til bl.a. offshore, marine branchen, hvor flere rensevæsker er OSPAR/HOCNF godkendte og registreret i NEMS databasen i Danmark og Norge. Vi servicerer også flybranchen, hvor der kræves en international AMS 1526C godkendelse.


  Kontakt os gerne for dialog om en løsning til dig og dit behov for rengøring og affedtning.

   

Cookies policy