• EMS

  EMS er en mellemstor virksomhed, der har specialiseret sig i ingeniørarbejde, produktion og reparationer og er førende på markedet. Med stort fokus på indkøring af udstyr, tilbyder vi totalløsninger som er skræddersyet til vores kunders behov. Vores service omfatter design, projektstyring, indkøb, konstruktion, installation og vedligeholdelse, som vi løser internt i virksomheden og med faglært arbejdskraft.

  Som dedikeret leverandør til energibranchen har EMS forpligtet sig til at forbedre og udvikle vores kunders produkter gennem innovative løsninger. Ved at imødekomme deres unikke behov sigter vi mod at øge deres effektivitet og konkurrenceevne på markedet. Vores ekspertise ligger inden for ingeniørløsninger, herunder struktur, rørsystemer og mekaniske løsninger samt produktion, herunder svejsning og maskinbearbejdning. Derudover tilbyder vi pålidelige og effektive serviceydelser, såsom faglært arbejdskraft, udstyrsudlejning og vedligeholdelse.

  Med en referenceliste, der dokumenterer vores status som foretrukken partner i branchen, er EMS stolt af at levere resultater af høj kvalitet, der overstiger vores kunders forventninger. Vi prioriterer kundetilfredshed højt og stræber konstant efter at forbedre vores produktportefølje for at imødekomme de skiftende krav inden for branchen.

  På Ajour-messen har vi primært fokus på vores serviceafdeling, hvor vi sætter en ære i at fremme stærke partnerskaber som autoriserede distributører for internationalt anerkendte virksomheder, nemlig 3x Engineering, Climax, T.D. Williamson og Petroseal. På messen vil vi glæde os til at fremvise nogle af de mest udbredte maskiner indenfor den danske energibranche, specielt designet til vedligeholdelse og reparation af rørledninger.

  Vores udstillingsstand giver en unik mulighed for at få indsigt, søge vejledning og få svar på de spørgsmål, du måtte have. Har du spørgsmål til os inden Ajour-messen løber af stablen, opfordrer vi dig til at kontakte os på følgende måde:

  • Telefon: +45 76 56 99 00
  • E-mail: ems@ems.as
  • Direkte kontakt til vores Service Manager, Mikael Schade: +45 22 62 83 67, misc@ems.as

  Vi glæder os til at byde dig velkommen på stand 3601, hvor du vil få værdifuld indsigt i vores servicetilbud.

Cookies policy