• Watson-Marlow Fluid Technology Solutions

  Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (Watson-Marlow Danmark A/S)

  Watson-Marlow tilbyder maksimal pålidelighed og den laveste vedligeholdelse til opgaver med højt flow og højt tryk. Med driftstryk på op til 16 bar og op til 100 m3/time, sparer Bredel slangepumper tid og penge ved at kunne håndtere de skrappeste applikationer inden for industri-, vand- og spildevandsbranchen.

  Watson-Marlow er også solidt etableret i føde-og drikkevareindustrien igennem årtier som en af markedets førende leverandører af peristaltisk pumpeteknologi og sinuspumpeteknologi sideløbende med vores slange-, slangesæt-, fyldemaskine-, ventil- og pakningsprodukter. Vores kunder omfatter verdens førende føde- og drikkevareproducenter.
  Vores løsninger kan give højere renhed end andre traditionelle pumper samtidigt med at de håndterer tyktflydende væsker og pumper med lave forskydningskræfter stort set uden pulsering. Med et design til forenklet vedligeholdelse og nemme rengøringscyklusser er vores pumper og væskebaneudstyr certificeret til fødevaresikkerhed og hygiejnisk produkthåndtering på højeste niveau.


  Med vores brede kvalitetssortiment, førende pumpeteknologi og produktvalidering leverer vi fuld tillid til kundens væskebane, hvilket gør det muligt for os at levere til Lægemiddel- og Bioteknologisektoren, Medicinsk - og Diagnosticeringsudstyr samt OEM-løsninger.

  Kom også og oplev Qdos til oliebaseret polymerdosering. Qdos er nem og billig at vedligeholde.
   

Cookies policy