• HH Instruments A/S


  Mød HH Instruments A/S til en snak om måleinstrumenter til procesoptimering og -analyse!

  HH Instruments A/S er en lille specialiseret handels- og rådvigningsvirksomhed, der leverer store instrumenteringsløsninger til industrien.

  Med over 30 års erfaring er vi din specialist i procesoptimering og -analyse i alle brancher lige fra spildevand og off-shore til P2X og biogas. Så har du en udfordring eller et projekt, så står vi klar med en løsning til måleopgaver som flowmåling, gasanalyse og -detektering, niveaumåling og meget andet. 

  Hos HH Instruments tror vi på det tætte og ærlige samarbejde, og vi fokuserer på at hjælpe vores kunder med at optimere deres forretning. Vi samarbejder med førende producenter inden for måleteknik, så med os som leverandør, får du adgang til kvalitetsprodukter og solide løsninger.

  Kom forbi stand 3037 og se flowmålere og gasanalysatorer i aktion! 

  På stand 3037 kan du møde vores rådgivere til en snak og se udvalgte produkter i aktion. Vi medbringer vores bedste instrumenter til blandt andet flowmåling og gasanalyse, som kan ses og prøves i virkeligheden.

  Vi glæder os til at se jer! 

  Har du brug for rådgiving inden AJOUR løber af stablen, så tøv ikke med at kontakte os på ✉ info@hhinstruments.dk eller ☎ +45 86 89 04 88. 

   

Cookies policy