• Burkert Danmark A/S

    Bürkert Danmark A/S er et selskab i den internationale Bürkert koncern og har i mere end 75 år været førende leverandør af automationsløsninger til styring og regulering af gasser og væsker.

    Bürkert leverer innovative produkter og systemløsninger til produktionsprocesser inden for mange forskellige industrier, og er en af de få leverandører på markedet, der kan klare hele loopet. Vores systemafdelingen bistår også gerne med udarbejdelse af tilpassede automationsløsninger, lige fra de helt enkle ventilmanifolds over pneumatiksystemer til automatisering af hele procesanlæg.

    Bürkerts produktprogram omfatter magnet- og proportionalventiler, proces- og reguleringsventiler, styretoppe, sensorer, transmittere, masseflowcontrollere, pneumatik og procesinterfaces. Produkterne anvendes i en mangfoldighed af brancher, lige fra vandbehandling, fødevare-, farma- og bio-virksomheder til laboratorier og dentalvirksomheder. Bürkert kan selvfølgelig også byde ind med udstyr, der kan bruges til nye og mere bæredygtige energiformer.

    Bürkert har mere end 3500 ansatte globalt, og der er i dag ca. 30 medarbejdere tilknyttet adressen i Herlev, som rummer kontor, montage og lager. Desuden har Bürkert Danmark kontor på Telefonhuset i Tranbjerg ved Aarhus, hvor der er 3 medarbejdere tilknyttet.

Cookies policy