• AFRY


    Bæredygtige automationsløsninger
    I mere end 125 år har AFRY skabt værdi, serviceret, rådgivet og leveret løsninger til den brede tekniske branche på tværs af landegrænser. Gennem de seneste 25 år har AFRY i Danmark leveret innovative og bæredygtige løsninger for både små og store kunder.

    Vores kompetencer spænder bredt, men inkluderer specielt automatisering af fremstillingsindustrien, vindbranchen, forsyningsbranchen, infrastruktur og energiforsyning. Til alle vores projekter tilbyder vi SCADA/SRO/DCS, PLC, IT/OT, MES/MOM-integration, robotløsninger, el-konstruktion og projektledelse samt BMS/CTS og instrumentering.

    Fra designspecifikation til idriftsættelse og CE-mærkning - AFRY er med hele vejen. Det gælder uanset, om I har brug for mindre serviceopgaver eller et komplet og køreklart produktions-site. Vores høje kvalitet og erfarne specialister er en væsentlig grund til, at mange førende skandinaviske virksomheder vælger at samarbejde med AFRY, når de har brug for bæredygtige og omkostningseffektive automationsløsninger.

Cookies policy