• KUDSK

  Vi er, hvor der er rør, og det har vi været i mere end 30 år tilsammen. Vores historie begyndte med fjernvarmeanlæg.
  et er stadig vores største forretningsområde, men vores erfaring rækker til at servicere på højt niveau alle steder, hvor der skal repareres og forebygges skader på rør.
  Vi ved, at intet materiale er bedre end de mennesker, der bruger det. Vores troværdighed er et must og vi arbejder derfor kun med de bedste materialer, den nyeste teknologi og de dygtigste supportere til vores virksomhed.
  Vi er, hvor der er rør, og for os er grøn omstilling ingen hindring for god økonomi. Det giver ingen mening at ødsle med energien eller hælde tonsvis af vand direkte ud i naturen. Fordi det kan undgås.
  Vores grundstamme er kontrolmålinger og alarmsystemer. Vi er førende på feltet og arbejder med en fejlprocent tæt på nul. Når skaden er sket, reparerer vi, mens anlægget er i drift med Linestop, bypass og hottapping.
  Overalt, hvor der er rør, vil vi stå som den foretrukne samarbejdspartner. Ikke bare en leverandør. Vi vil sidde med om bordet, og være en del af den proces, der skaber forbedringer både for vores kunders forretning og for klodens ressourcer.
   

Cookies policy