• Krüger A/S

    Krüger Aquacare har gennem mange år samarbejdet med flere forskellige brancher i industrien, sundhedssektoren og ejendomme. Derfor kender vi udfordringerne, og kan sikre vores kunder fuld kontrol over vandkvaliteten, samtidig med at kunden opnår optimale driftsbetingelser - og ikke mindst økonomiske besparelser.  Vi kan levere hele pakken af standardløsninger og serviceydelser til industriens håndtering af vand fx procesvand, laboratorievand og kemisk beskyttelse. TOTALSERVICE er nøgleordet for Krüger Aquacare. Vi har Danmarks stærkeste program inden for vandbehandling med nyeste teknologier indenfor elektrolyse til beskyttelse af varmtvandssystemer, katodisk beskyttelse, procesvandsanlæg, laboratorievand og legionellabekæmpelse.

    Vi leverer totalløsninger og serviceydelser indenfor samtlige områder vedrørende vandbehandling, og sikrer vores kunder adgang til en omfattende produktrække med nyeste teknologier og miljømæssige optimale løsninger.

    Krüger Aquacare har i mere end 100 år leveret forskellige former for vandbehandlingsanlæg og har ekspertisen indenfor såvel standardanlæg som anlæg skræddersyet til den enkelte kundes behov.

Cookies policy