• Masytec A/S


  Specialist i automatiske smøresystemer og centralsmøring
  Hos Masytec ved vi alt om smøring, da vi har over 70 års erfaring med centralsmøring, centralsmøreanlæg og smøresystemer til industrien, offshore, landbrug, offroad, vindmøller og jernbaner samt landbrugs- og entreprenørmaskiner.

  Med et automatisk smøresystem reduceres nedbrud og driften optimeres.


  Forlæng levetiden på dit udstyr og opnå optimal ydelse!
  For at maskiner og anlæg skal kunne fungere effektivt og give en optimal ydelse, så er det vigtigt at både maskiner og anlæg bliver vedligeholdt med korrekt og kontinuerlig smøring.
  Alle bevægelige dele har brug for smøring. Automatisk smøring sikrer at maskinen og anlæg yder optimalt, hver dag under drift, så du undgår nedbrud, og du forlænger samtidig levetiden på dit udstyr.


  Tæt samarbejde med SKF

  Vi har et tæt samarbejde med SKF og repræsenterer SKF Lubrication Systems, som i dag omfatter Lincoln og det tidligere Vogel samt en del andre producenter verden over. Det giver adgang til et globalt udvalg af kvalitetsprodukter inden for smøring herunder fedt og olie smøring punktvis samt olie cirkulation.

  Få ekspertrådgivning til netop dine maskiner og udstyr
  Lad os give dig professionel rådgivning om, hvordan smøringen kan påføres optimalt, med den rette mængde, det rette sted og på rette tid, så du opnår det bedste resultat.

  Kom forbi vores stand 3449 på Ajour messen og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

  På Ajour sætter vi fokus på:
  •    RecondOil box, som sætter nye standarder for filtrering af olie.


  RETTE MÆNGDE - RETTE STED - RETTE TID

  Har du brug for hjælp nu, så kontakt vores tekniske konsulenter på +45 43 45 88 66 og info@masytec.dk

  Vi glæder os til at se dig på stand 3449!

Cookies policy