• Louis Nielsen


  At passe godt på sine medarbejdere, starter med at passe godt på deres øjne
  Som arbejdsgiver er du forpligtet til at sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø for alle dine medarbejdere. Det betyder at du skal betale for skærmbriller og sikkerhedsbriller, hvis medarbejderne oplever gener ved skærmarbejde, eller hvis der under arbejdet er risiko for øjenskader.

  Vi ved at det kan være en uoverskuelig opgave at skulle købe skærmbriller eller sikkerhedsbriller til sine medarbejdere. Ofte fordi man som arbejdsgiver ikke kender så meget til området eller har det nødvendige kendskab til gældende regler og lovgivning.

  Her er hverken tale om luksusfornøjelser eller særlige personalegoder. Det drejer sig ganske enkelt om et nødvendigt lovmæssigt arbejdsredskab for at kunne udføre en arbejdsopgave uden at gå på kompromis med ergonomi, helbred eller sikkerhed.

  Hos Louis Nielsen har vi opbygget mange års erfaring og indgående kendskab til lovgivninger og regler indenfor erhvervsbriller via de tusinder af briller vi årligt leverer til det danske arbejdsmarked, lige fra den private til den offentlige sektor.

  Vi kan derfor rådgive og komme med løsningsforslag til hvordan I får et sundt syn på arbejdspladsen.

   

Cookies policy