• Lauridsen Industri

    Hos Lauridsen Industri forsyner vi kunder i hele verden med kvalitetsventiler i særklasse. Vi importerer nogle af de bedste løsninger og produkter fra hele verden, således at vi er i stand til at tilbyde dig som kunde en ventil, der er driftssikker og holdbar i længden. Har du brug for nogle unikke løsninger, hvor der er fokus på kvalitet og opretholdelse heraf, er vi klar til at levere ventiler, der sikrer dig en vis stabilitet og sikkerhed. Hos Lauridsen Industri er ventiler vores hovedfokus og den centrale del af vores produktion, da vi skaber løsninger til afspærring og regulering af flow. Vi har en bred produktvifte af forskellige slags ventiler, og vi har allieret os med nogle af de førende eksperter og producenter i hele Europa, så vi kan udstyre dig og dit firma med de mest rentable kvalitetsprodukter. Vi beskæftiger os med brancher inden for industri, spildevand og vand samt maritime.

    Med fokus på kundens behov

    Hos Lauridsen Industri lever vi af at tilfredsstille vores kunder. Har du særlige behov for ventiler, der kan opfylde dine ønsker til funktionalitet eller anvendelse, tilbyder vi et bredt spektrum af ventiler, som er skabt på baggrund af behovet. Har du ventiler, der skal betjenes automatisk, kan vi blandt andet tilbyde pneumatiske, hydrauliske eller elektriske aktuatorer med hjælpeudstyr som positioner, magnetventil og meget andet. Alt afhængigt af din opgave kan vi strikke en fleksibel og skræddersyet løsning sammen til dig, således at du er udstyret til at varetage en opgave med nogle af de bedste løsninger i branchen. Når det kommer til ventiler som for eksempel til spildevand, er det essentielt, at du får de stærkeste produkter, som giver dig ro i sindet.

    Bliv udstyret med optimale ventiler til professionel brug

    Er du kvalitetsbevidst, når du skal vælge en ventil til dit arbejde inden for industri, spildevand eller maritime, gør du en god og klog investering i at vælge kvalitet frem for alt. Bliver du udstyret med de optimale ventiler til professionel brug, har du klart det stærkeste og mest solide fundament at bygge dine løsninger på. Særligt når det kommer til spildevand, er tæthedsgraden vigtig for at kunne opretholde et robust og modstandsdygtigt system.