• Gemü ApS

    GEMÜ er en af verdens førende producenter af ventiler, automatiserings-komponenter og flowmålere til en bred vifte af kundesegmenter. Vi leverer til Food, Pharma, Bio, Energi, Marinen, Elektronik, Kemi og generelt til Industrien.
    Siden 1964 er der blevet fremstillet innovative produkter og kundespecifikke løsninger inden for styring af procesmedier. Det være sig specielle udviklings- og produktionsydelser, bl.a. i forbindelse med flervejs-ventilblokke og produkter til medikoteknik, fx måle-, styre- og reguleringskomponenter. Med sin knowhow er GEMÜ førende på verdensmarkedet for sterile applikationer til lægemidler og bioteknologi, men også til fordelings- og doseringsopgaver inden for kemisk procesteknik, drikkevareindustrien og mikro elektronik. Vi fremstiller i forskellige metal og plasttyper. Derfor er vi gode til at finde optimale løsninger for vore kunder, og med et stort alsidigt program på mere end 400.000 produktvarianter, giver det rigtig gode muligheder. Komponenter til Kemi, Energi, og Marine er også i vort program.
    Aktuelt beskæftiger GEMÜ-gruppen på verdensplan over 1.700 medarbejdere fordelt på 8 fabrikker, 27 datterselskaber og derudover har vi forhandlere i mere end 50 lande på alle kontinenter. I DK har vi domicil i Ballerup men altid en kollega i nærheden af Jer.