• TechnoSoft Europe

  Siden vores grundlæggelse i 1992 har TechnoSoft © innovative løsninger og avanceret teknologi gjort det til en brancheleder. Engineering er kernen i TechnoSoft ©. TechnoSoft © teamet omfatter en meget dedikeret og innovativ gruppe applikationsingeniører og forskere med bred erfaring inden for en lang række tekniske domæner.
   
  TechnoSoft © er den globale leder inden for viden baserede ingeniørløsninger. TechnoSoft © bringer et særligt niveau af innovation til ingeniørfællesskabet ved at levere løsninger og tjenester ved at tilpasse og implementere dets tekniske rammer. At kende, hver kundeprodukt eller procestekniske behov er anderledes, bruger vi vores mangeårige erfaring til at tilpasse løsninger, der hver især er tilpasset det unikke behov for hver kunde og projekt. TechnoSoft © er forpligtet til at give kunderne bedste applikationssoftware, teknologiudvikling og ingeniørvirksomhed kunnen.

  Teknologien
   
  Vores Adaptive Modeling Framework har været kernen i alle tekniske applikationer, der er udviklet og implementeret af TechnoSoft ©. TechnoSoft © ingeniører og forskere leverer ekspertise, effektivitet og værdi i ingeniør projekter, udvikling og ledelse. De har tjent TechnoSoft © et ry for fremragende præstation inden for ingeniørvirksomhed og teknologiudvikling.
   
  TechnoSoft © har med succes implementeret sin applikation inden for ingeniørtjenester til et bredt spektrum af industrier, herunder luftfart, bilindustri, skibsbygning, industrielt udstyr, energi, olie og gas. TechnoSoft © tilbyder et team af applikationsdomæneeksperter dedikeret til at udnytte vores teknologi og applikationer til at servicere vores kunder. Vi tilbyder ekstraordinær service og support, der alle er rettet mod at gøre vores kunder mere produktive og konkurrencedygtige.