• Flowsys Technologies AB

  Mekaniske akseltætninger og lejebeskyttelse.
  Vi er Flowserves distributør for deres sortiment af mekaniske tætninger, support-systemer og lejebeskyttelse. Sammen med vores lange industrielle erfaring har vi opbygget et solidt og stærkt koncept for den svenske og danske industri.
  Gennem et langsigtet samarbejde med de mest teknisk krævende og ledende industrikunder i Sverige og Danmark, udvikler vi løbende vores tilbud. Ud over at vi dagligt arbejder med og administrerer en af verdens mest komplette programmer af mekaniske tætninger og lejer beskyttelse, har vi stor viden og erfaring i problemløsning og standardiseringsarbejde. Fokus på høj tilgængelighed, teknisk support og viden, som tilsammen bidrager til øget produktion og mindre vedligeholdelse. Hvilket i sidste ende sparer penge for vores kunder.
  Flowsys - i sikker leverandør af tætningsløsninger
  Vi ved Flowsys har høj fokus på teknisk support og udvikling af viden, som bidrager til øget produktion og mindre vedligeholdelse. For kunder, betyder dette lavere omkostninger. Ved bestilling af mekaniske akseltætninger og leje beskyttelse fra os kan du være sikker på at få den allerbedste service.
  Disse vejledende principper, og vores QRC (servicecenter), gør os i stand til at opretholde et højt niveau af service og reparationer, og vi kan altid levere, uanset hvad, til aftalt tid
  Kom og få en snak på standen.