• Camilla Lercke Odgaard

  Head of Media Relations & Corporate Branding, Chr. Hansen

  Chr. Hansen er en af verdens førende producenter på bioscience-området med 3.500 medarbejdere i 32 forskellige lande. Chr. Hansen udvikler naturlige løsninger til fødevare-, ernærings-, farmaceut- og landbrugsindustrien. De udvikler og producerer ingredienser i form af kulturer, enzymer, probiotika og naturlige farver – naturlige ingredienser, der hver dag spises af mere end 1 milliard mennesker verden over.
   
  Chr. Hansen arbejder for at sikre bæredygtige løsninger i fødevareproduktionen via deres løsninger til at bekæmpe madspild og reducere brugen af antibiotika og kemiske pesticider i landbrugssektoren. Virksomheden topper 2019-ranglisten over verdens 100 mest bæredygtige virksomheder.
   
  Camilla Lercke Odgaard er Head of Media Relations & Corp. hos Chr. Hansen. Hun er uddannet Cand.merc. i Virksomhedsledelse og Kommunikation fra Copenhagen Business School i 2011. Camilla er passioneret omkring bæredygtighed – og særligt at få udbredt budskabet omkring hvordan brugen af gode bakterier – fra jord til bord – kan være med til at løse globale klimaudfordringer.
   

  • 09:50 - 10:30 Debat: 12 Ansvarligt forbrug og produktion
   Ansvarligt forbrug og produktion 
   10:40 - 11:20 Yellow lab
Cookies policy