• Steen Hildebrandt

  Professor, forfatter og ledelsesekspert

  ”Danmark og dansk erhvervsliv har meget at tilbyde verden. Og derfor skal vi være åbne for helt nye virksomheder, for helt nye produkter, partnerskaber og forretningsmodeller og for helt nye forretningsmuligheder for Danmark. I sin yderste konsekvens måske den betragtning, at Danmark har potentiale til at blive et verdensmålsland.”
  Steen Hildebrandt er en af de mest erfarne ledelseseksperter i Danmark. Han er dybt engageret i verdensmålene med særligt fokus på den ledelsesmæssige vinkel af den nødvendige omstilling i virksomheder og organisationer. Han sætter fokus på emnet ved at skrive artikler, kronikker og bøger, og han er en meget benyttet foredragsholder. Derudover er han formand for 2030-Panelet.
   
  Steen Hildebrandt, R, Ph.D., er professor emeritus i organisations- og ledelsesteori på Institut for Marketing og Organisation, Aarhus Universitet. Fra 2014 Adjungeret professor i lederskab ved Center for virksomhedsudvikling og ledelse, Institut for Produktion og erhvervsøkonomi, CBS, Handelshøjskolen i København. Fra 2015 adjungeret professor ved Institut for filosofi og læring, Det samfundsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet.
   

  • 15:35 - 15:55 Keynote
Cookies policy