• Vigga Svensson

  Radio- og tv-vært og medstifter af VIGGA og CONTINUED  

  Vigga grundlagde i 2014 verdens første cirkulære abonnementsservice for vente- og børnetøj, VIGGA. VIGGA er grundlagt ud fra overbevisningen om, at vi skal gøre noget drastisk ved det overforbrug vi har i dag.
   
  VIGGA har modtaget mange priser for deres banebrydende forbrugermodel både i Danmark og i udlandet. Med et abonnement på økologisk vente- og børnetøj sikrer man, at der ikke bruges unødvendige miljøressourcer eller at der produceres mere tøj, end der reelt er behov for.
   
  VIGGA.us er i år blevet opkøbt af et hollandsk firma og vil fremover drives videre under navnet Circos.co, som vil sprede den cirkulære service til resten af verden. Circos.co lanceres officielt i sommeren 2019.
   
  Vigga og Peter Svenssons nyeste projekt er en ’whitelabel platform for cirkulær retail’ ved navn CONTINUED, som sætter fokus på cirkularitet ved at hjælpe modebrands med at udleje tøj til forbrugerne. Indtil videre gælder det brands som Ganni og By Malene Birger.
   
  I november 2015 var Vigga Svensson invitereret til at give en Tedxtalk i Den Sorte Diamant i København. Her talte hun om hvordan bæredygtige koncepter ikke behøver at handle om kompromisser og mindre gode løsninger, men kan være meget bedre end de konventionelle alternativer. Du kan se den her: https://www.youtube.com/watch?v=4v4Pf5Dt8Hg
   

  • 09:50 - 10:30 Debat: 12 Ansvarligt forbrug og produktion
   Ansvarligt forbrug og produktion 
   10:40 - 11:20 Yellow lab
Cookies policy