Praktisk information

Tid og sted: Onsdag den 11. september 2019 kl. 8.45-16.00 i Industriens Hus, H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København.

Målgruppe: Konferencen henvender sig til undervisere på landets erhvervsuddannelser, erhvervsskoleelever og virksomheder. 

Pris: Undervisere og virksomheder: Early Bird-billetpris frem til den 21. august: 749 kr. ekskl. moms (936,25 kr. med moms) - billetprisen stiger efterfølgende til 995 kr. ekskl. moms (1.243,75 kr. med moms). Erhvervsskoleelever deltager gratis på konferencen, men deltagelse kræver stadig tilmelding. Send en mail til Mette på mkla@videnomdata.dk, hvis du er erhvervsskoleelev og ønsker at deltage i konferencen. 

Afbud: Ved afbud kan du ikke overdrage din plads til en anden.

Parkering: Der er parkeringsmuligheder lige ved siden af Industriens Hus i Q-park Industriens Hus. Indkørsel: Alle dage 06:00-23:00. Udkørsel: 24/7. Priser: DKK 40 per time. 24 timer: DKK 280. 

Offentlig transport: Industriens Hus ligger tæt på Københavns Hovedbanegård. 

Billeder og video: Vi gør opmærksom på, at der under konferencen bliver taget billeder og optaget videoer. Billeder af deltagerne vil udelukkende være situationsbilleder. Ønsker en deltager et offentliggjort billede fjernet, hvor vedkommende er på, kan der rettes henvendelse til info@videnomdata.dk, og billedet vil blive fjernet fra internettet i det omfang det er muligt. Billederne og videoerne vil blive brugt af videncentrene Viden om data og Videncenter for digital handel i trykte og digitale medier. 

Kontaktperson: Christina Stenderup, mail: cste@videnomdata.dk. 
Cookies policy