• Sønderborg Konference Service

    Vi tilbyder hjælp til planlægning og afvikling af dit møde / konference.


    Ønsker du at afholde et møde, en konference eller en event i Sønderborg, kan du gøre brug af vores lokalkendskab og ekspertise.  
    Vi vejleder dig i tiltrækningsprocessen og løser praktiske opgaver under planlægning, afvikling og evaluering af arrangementet. 
    Vi råder over et professionelt konferencesystem, som er med til at give konferencedeltagerne et professionelt set up. Systemet kan håndtere alle de praktiske opgaver som f.eks.  udsendelse af invitationer, registrering, subregistrering, programdetaljer, hotelreservationer m.v. 

    Under selve konferencen tilbyder vi sekretariatshjælp til registrering og alle de praktiske opgaver således, at du som vært både får tid til dine deltagere og selv får muligheden for et optimalt udbytte af konferencen.
    Med den tilknyttede APP er deltagerne altid opdaterede på de seneste nyheder og ingen vigtig information går tabt. Samtidig er den med til at øge deltagerinvolveringen via funktioner som afstemninger og Q&A fra salen. 
    Vi er sikre på, at vi med vores lokalkendskab og ekspertise kan bidrage til din succes og sammen med dig lave en interessant og velorganiseret konference.  

    Kontakt os for en indledende, uforpligtende snak om dit konkrete arrangement og mulighederne for samarbejde. 

Cookies policy